Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06208901014 / +36208901014

Engem hetek óta hívogat! Mindég letettem, mert mikor felvettem kicsörgött mintha én hívtam volna! Ma kiváncsi voltam ki van avonal másik végén így vártam, míg valaki beleszól! Mondra a hölgy, hogy az otp tőlhív! Na már gyanús volt. Adjam meg a születési evem, ..... Megkérdeztem, hogy mit is szeretne mielőtt belemegyünk az adatokba. Neki kellenek az adataim, hogy lássa a folyószámlamat ???? hmmm. Na azokat nem adom mondtam neki, ha valami problémám van bemegyek személyesen az otp be . Nagyon csalódott volt és próbált meggyőzni, de rátettem a telefont! Az otp amúgy csak is 70 es számról hív! Ezek csalók!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.