Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06301438654 / +36301438654

Ne adjatok ki neki semmi adatot magatokrol..hol laktok..a számotokat titkositsátok..ne tudja a címeteket lekérni a szolgaltatotol .Tinderen..és más társkeresőkönnvan fent áll neveken hogy áll képekkel kiszedje adataitokat..aztán fenygessen..legyetek sokkal óvatosabbak..mert ez a Pali nem normalis...most állitolag fel jelentette valaki..de itt is az a probléma hogy ennyien vagyunk de senki nem jelenti fel csak itt picsog..addig mit tegyenek ellene..ha nem jelentik fel...le menteni az üzeneteket..profilokat amikrol ir...felvenni ha hiv..és menni feljelenteni..csak igy lehet ennek véget vetni..

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.