Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615999240 / +3615999240

Ma hívtak, "banki elégedettségi felmérést" végeznek. Mivel ráértem és kíváncsi voltam, mire megy ki az egész, így elkezdtük a felmérést. Nagyon furcsa és számomra a témához irreleváns kérdésekkel kezdték, mint pl. 1-10-ig mennyire bízom különböző szervezetekben (autógyártó cégek, tanárok (???), politikusok, orvosok, non-profit szervezetek, közigazgatás stb), ezután az egyes bankok iránti bizalmat kellett hasonlóan pontozni. Számomra nagyon propaganda szaga volt az egésznek, így a melyik bankkal van kapcsolatom kérdésnél elköszöntünk egymástól. A vicc az egészben, hogy sehol sem nyilvános a számom, ők pedig egy random netes programra hivatkoztak, hogy onnan szerezték. Komolytalan felmérés, inkább politikai szándékot sejtek a háttérben, mint amiről hivatalosan szó volt.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.