Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704214700 / +36704214700

Érdekessége hogy azonnal rendelni kell mert a jövő hónaptól dupla ár ! Nem hozták el a terméket mert nem találták meg ! Amúgy is 750.000 ha mos párnapon belül rendelsz 75 e elsőre a többi részletre ha nem tudod most megrendelni akkor később már 1 millió 500 e ! Megkaptuk az utalványt is mert bízott abban hogy rövidesen rendelünk ! Érdekessége , nem csak vérnyomásra jó hanem az elmondott betegségeidre is ! Ha tényleg ilyen csodaszer lenne meg is érné ! De nem hinném , nem vagyok balek ! Eleve pénzvisszafizetési garancia nincs ,ha nem hat vettél valamit méregdrágán , a vitrinedbe ! Szóval nyertél egy önkéntes balek sz*rvat ! Az utalványt meg visszaadjuk legközelebb mert vásárlás nélkül érvénytelen lesz ! A kis ajándék talán valamire jó lesz ! Kenőcs , krém , balzsam egyéb apróság !

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.