Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209000925 / +36209000925

Helló, Az oldalon rátalaltunk az értékelésre és ezzel kapcsolatban szeretnénk a DIMOCO Europe GmbH szerepét jobban elmagyarázni: A Dimoco egyrészről a mobilszolgáltatókkal illetve tartalomszolgáltatókkal áll szerződéses kapcsolatban, így az utóbbiaknak biztosítva, hogy tartalmaikat, szolgáltatásaikat a végfelhasználókhoz el tudják juttatni. Így a Dimoco csupán mint (pénzügyi licensszel rendelkező és auditált) pénzügytechnikai szolgáltató partner vesz részt az ügyletben illetve technikai hátterének rendelkezésre bocsátásával segíti a tartalomszolgáltatókat, hogy tartalmaikat eljuttathassák a felhasználókhoz. Így az is lehetséges, hogy rendszereinket használva a szolgáltatók ingyenes üzeneteket küldjenek. Így a Dimoco csak mint szolgáltató vesz részt az ügyletben és semmilyen módon nem áll kapcsolatban a végfelhasználókkal. További információkkal szolgálhat az ingyenesen hívható MPSC (Mobifizetési Szolgáltatási-Központ). Ez a szolgáltató professzionális segítséget tud adni egyes kapott üzenetek tartalmával kapcsolatban vagy az üzenet küldőjével/tartalomszolgáltatóval kapcsolatban: Hívható: H-P, 09:00-17:00 Telefonszám: 0680 808 015 E-mail: info-hu@mobileinfo.biz Üdvözlettel, a DIMOCO szervizcsapata

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.