Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615999240 / +3615999240

Az előbbi hozzászólótól a linken az adatkezelésnél ezt találtam: 9.2. Kapcsolatfelvétel véletlen számgenerálás útján A véletlen számgenerálás lényege, hogy a felhívásra kerülő telefonszámokat egy informatikai program véletlenszerűen hozza létre, így a hívás kezdetén nem ismert, hogy az adott számon ki érhető el, annak ki az előfizetője. Véletlen számgenerálás esetén a hívás létrejöttekor az érintett minden esetben tájékoztatást kap a megkereső személyéről és a kutatás tényéről, az érintett szabadon dönt arról, hogy részt vesz-e a kutatásban, vagy sem. Így az adatkezelés jogalapja az érintett önkéntesen hozzájárulása. Amennyiben az érintett a kutatásban nem vesz részt, az Adatkezelő semmilyen adatot nem rögzít. Amennyiben az érintett megadja adatait, azokat az Adatkezelő a jelen tájékoztatóban meghatározottak szerint kezeli, attól függően, hogy az érintett hozzájárulása mire vonatkozott (kizárólag az adott kutatásban való részvétel, későbbi megkeresés lehetősége).

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.