Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618779903 / +3618779903

Ma ismét hívtak erről a számról (hetente 2-3 szor szoktak), felvettem, egy nő szólt bele, mire megkérdeztem, hogy kinek a nevében hivogat, a válasz: budapesti egészségtermékek a többit nem értettem.Kérdeztem, honnan kapták a telefonszámomat? Válasz biztos vásárolt már nálunk, soha nem vásároltam, ilyen cégnél, ráadásul vezetékes telefonon zaklatnak, márpedig ezt a számot soha senkinek nem adtam meg, mindig mobilszámomat adom meg!!! Kiabáltam a nővel elmondtam neki a gdpr lényegét, mondtam, hogy azonnal töröljék a telefonszámomat.Remélem nem hívnak többet, ennek ellenére az adatvédelmi hivatalnál bejelentést teszek, csak jelenleg nem működik az online bejelentő rendszer :(

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.