Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619980199 / +3619980199

Tegnap nem vettem fel, ma újra hívtak. Blabla..."MVM megbízásából" Mondom akkor nem az MVM, hanem csak a megbízásából, tehát kivel beszélek? "sérült emberek vagyunk, akiknek az MVM adja ki ezt a munkát, hogy adatokat egyeztessünk". Mondta, hogy jogomban áll a hangfelvételt kérni később. Mondom akkor kérem a hangfelvétel azonosítóját (mivel magától nem mondta). Eléggé zavarba jött ettől, de lediktált egy azonosítót. Nem értem milyen adatokat kell egyeztetni, amikor megkötöttem anno egy szerződést. Mégis mi változna? A születési évem, vagy a helyem? Mondom neki, hogy most ennek mi értelme van? Bemondhatok bármit. Adatokat igazolvánnyal együtt lehet egyeztetni, illetve nem értem, továbbra se, hogy miért kell egyeztetni: "mert sokszor előfordul, hogy a megadott adatok hibásak", mondom az én adataim jól vannak megadva, mert a szerződést én magam töltöttem ki, így nem szeretnék semmit telefonon keresztül megadni. Megköszönte, tudomásul vette, majd letette.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.