Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614433185 / +3614433185

Engem ma keresett ez a szám, de hiába hívom vissza (céges telefon), folyton foglalt, hát akkor ezért ... Ezek úgynevezett "hideghívások", és amikor elfogadsz felhasználási feltételeket (pl. nyereményjátékok, facebook, hitelfelvétel, egyéb internetes oldalak) elfogadod azt is, hogy akár harmadik félnek kiadják a telefonszámod. Sajnos sok helyen rejtve marad (mivel ezeket a feltételeket az emberek 95%-a nem olvassa el) ... továbbadják, azoktól megvásárolják, azok is továbbadják stb. Arra figyeljetek, hogy - mivel ezek nagy többsége felveszi a beszélgetést - hangozzon el részetekről a kérés, miszerint "kéred az adatbázisból való azonnali törlésedet, és a jövőben nem kérsz semmilyen telefonhívást, semmilyen termékkel kapcsolatban". Call Centerben dolgoztam egy biztosítónál korábban, ha ezt mondták, kötelességünk volt azonnal letiltani a számot, és többet nem hívhatta senki.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.