Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619980199 / +3619980199

MVM megbízásából kerestek "adategeztetésre". Érdekes, hogy a mobilszámon hívtak és bemondta a nevem és címem. A többi adatot akarta egyeztetni, mert változott az adatvédelmi szabályzat. (Szül. dátum, stb...) Tuti, hogy MVM-es adatszivárgás történt! Egyébként elhajtottam, hogy nem a telefon a megadott kapcsolattartási forma. Küldjön email-t, arra a címre, amit megadtam szerződéskötéskor. :) Elköszönt, lerakta. Valószínű, hogy valóban (korábbi jelzésben olvastam, hogy) sérült embereknek adják ki a munkát, mert a hölgy kissé érdekesen beszélt (összefüggéstelenül, ledadogva, többször ismételt szavakat), de tuti nem az MVM megbízásából, hanem a csalók megbízásából!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.