Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Sziasztok! Engem is megtalátak, de erről a számról: +3614450092 Furcsáltam hogy este 6 órakkor akarnak ilyesmivel marketingelni, és a honlap is furcsa. Egy hölgy hívott, elmondta amit a többiek is leírtak. Kértem hogy email-ben is küldje el a részleteket. Nos, eltelt pár óra, de még nem küldött semmit. Elmondta hogy személyesen is fognak ellenőrizni, hogy igazoljam, hogy valóban én veszem igénybe ezt a támogatást. Furcsáltam a dolgot nagyon, így elkeztem böngészni, és így jutottam ide. A hozzászólásokat olvasva egyből írtam egy emailt nekik, hogy lemondjam a tanfolyamot, és fokozottan ügyelni fogok arra, hogy semmilyen csomagot ne vegyek át a következő hetekben! Döbbenetes, hogy én az egyik közösségi média reklám felületén botlottam a hirdetésükbe.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.