Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614888722 / +3614888722

Hívott egy OTP-s hölgy, hogy az OTP rendszere blokkolt egy 200.000 forint összegű tranzakciót és ekkor mondott egy számomra teljesen ismeretlen nevet. Mikor jeleztem, hogy az Urat nem ismerem és még csak OTP-s sem vagyok és tranzakciót indítottam akkor közölte velem, hogy ő ezt tudja és kapcsolja az én bankomat, mely vonal végén 5-10 másodperc múlva felfogják venni. ( itt megemlíteném, hogy a hölgy azt állította, hogy én azért nem látok, hogy valaki próbálkozott volna ilyen tranzakció végrehajtásával, mert átírányították egy másik telefonszámra, hogy ne vegyem észre és valószínűleg fel törték a banki appkilációmat.) Az uriember fel is vette a telefont, mire jeleztem felé, hogy igazából nem tudom hogyan és mért kerültem vele kapcsoltba, majd elmondtam neki, amit a hölgy mondott. Kérte tőle az utolsó általam ismert egyenlegemet, mert ez alapján vissza tudják majd követni. Mondtam, hogy nem fogom elmondani, pláne nem telefonba. Az út azt hajtogatta, hogy higgyem el, hogy ez egy védett vonal és nem fog történni semmi, ha elmondom neki. Biztosítottam róla, hogy tőlem ezt ugyan nem fogja megtudni, ekkor válaszolt, hogy jó rendben és rám vágta a telefont...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.