Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613743880 / +3613743880

Engem is hívtak erről. Amikor legelőször a férjem vette fel, azonnal kinyomta. Utána elmondta, hogy az MVM-től hív, és hogy mi a számlázási címem, ami stimmelt és kérte h azonosítsam be magam. Születési adatokat és anyám nevét kérte. Utána rámenősen rá akart beszélni az online számlázásra, és kérte, hogy adjam meg hozzá az e-mailcímem. Mikor megkérdeztem, hogy dehát az megvan a cégnek, akkor azt mondta, ki kell mondjam a telefonban az e-mailcímet. Elhadartam neki egyet, amit persze nem értett, mert jó bonyolult, amire kérte, hogy ismételjem meg, és azt mondta, ő nem ezt látja a rendszerben. Kérdeztem, hogy akkor mit, és azt válaszolta, nem adhat ki adatokat. Itt tettem rá a telefont. :D ja és felhívtam az MVM-et és igazolták, hogy nem tudnak róla, hogy tőlük telefonos megkeresést kaptam volna, és nem ismerik a fenti számot.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.