Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06705089989 / +36705089989

Engem is most hívott, OTP-s, két gyanús tranzakció az én számlámról. Mondtam neki, hogy pár hónapja már kaptam egy hasonló hívást (ugyanazzal a névvel: Szabó Zoltánnak gyanús tranzakció). Erre letette. Legutóbb K&H-sok voltak, és ott sikerült valahogy a K&H számáról hívniuk (ők elmondták, hogy arról a számról nem szoktak kimenő hívást indítani). Csak azt nem értem, hogy ha csaló, akkor miért adja fel ilyen könnyen? Ha gyanús tranzakció lenne a számládon, legfeljebb a SAJÁT bankod hív fel. (egyszer egy nagyobb összegű vásárlásomhoz bejelentkeztek csekkolni) bankszámla-adatot ő meg nem fog kérni, mert tudja.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.