Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0646200262 / +3646200262

Én végighallgattam az üzenetet ami erről a számról jött.Felcsúti Henrikre hivatkozott aki feltalált egy kenőcsöt ami az izületre nagyon jó és egy hónap alatt elmulasztja az izületi próblémát.Ha szeretném ezt a kenőcsöt megrendelni akkor nyomjam meg az egyes gombot.Én megnyomtam .A lényeg,hogy 15990ft-ot kell adnom a futárnak a kenőcsért ami három napon belül megérkezik.Ma kaptam egy telefonhívást,de nem erről a számról.Sajnos kitöröltem,de arra emlékszem,hogy 23-as volt a körzetszám.Nem hívtam vissza.Nem is fogok átvenni semmit.Viszont ha zaklatni fognak biztos menni fogok a rendőrségre!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.