Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613656565 / +3613656565

Azt gondolná az ember, hogy ha valaki csalónak áll, az már egy fokkal magasabb kvalitásokkal rendelkezik, mint egy sima biciklitolvaj. Hát nem. Az imént felhívott egy erős román(?) akcentussal beszélő borízű hang, akinek már azt is nehezére esett kimondani, hogy az OTP Banktól keres, valamint hogy "aaa... a... a beszé'getést fővesszük". Tudjátok, a klasszikus sztori, hogy gyanús pénzmozgást észleltek a számlámon, és ha nem akarom, hogy elvesszen a pénzem, azonnal adjam meg az összes bankkártya adatomat, pin kóddal meg mindennel. Na, de ez a fickó legalább szórakoztató volt. Mint amikor egy részeggel beszélgetsz, - akinek nagyon kell koncentrálnia a megfelelő artikulációra -, elkezdett kérdezgetni, hogy akartam-e én Nagy Sanyinak (lol) 32 ezer forintot elutalni most. Miután rémülten válaszoltam, hogy dehogy akartam én akármilyen Sanyinak is pénzt küldeni, és érdeklődtem, hogy mi a teendőm, beszélgetőtársam zavarba jött. Hirtelen azt sem tudta, mit kell mondania a következő lépésben - gondolom a level 2-re ritkán jutott el eddig, és új terep volt számára. Egy percig hallgattam a szenvedését, aztán meguntam, és tanácsoltam neki, hogy szerintem jobb lenne, ha valami más hobbit keresne, mert így a börtönben fogja végezni. Próbált értetlenkedni, úgyhogy bekeményítettem, hogy máris megyek a rendőrségre feljelentést tenni, hátha ettől észhez tér. De nem! Itt vált igazán szórakoztatóvá, mert egy hirtelen csavarral ő kezdett fenyegetőzni, hogy majd ő hívja rám a rendőrséget, amiért itt szórakozok vele, miközben segíteni próbál nekem az OTP Banktól, hogy a Sanyitól visszaszerezze a pénzemet...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.