Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619333825 / +3619333825

Ma hívott egy hölgy, "Nina" néven mutatkozott be, mondta a társaságuknevét, amit nem értettem, elég tempósan beszélt, de (szerintem) jó angolsággal, a vonallal sem volt sok gond (háttérzaj azért itt is volt), de mégis alig értettem egy kumma szót (a kérésemre hajlandó volt egy leheletnyit lassítani.) Sajnos elég/túl udvarias vagyok, így egy darabig hagytam érvényesülni, érdeklődött, hogy járatos vagyok-e a részvények/tőzsde világában, illetve a Rolls Royce közelmúltbeli tőzsdei sikereire hivatkozva - ha jól értem - befektetési tanácsokkal (?) akarnak ellátni. Azzal kecsegtetett :-) még, hogy a jövő héten majd fölhív a főnöke, ugyanebben az ügyben. Itt már megszólalt az életösztönöm, és rövidrezártam a dolgot, most abban reménykedem, hogy a kedves főnöke is ugyenerről a számról próbálkozik majd (ugyanis persze blokkoltam.)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.