Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0615100391 / +3615100391

VIGYÁZAT! EZ EGY KAMU CÉG!!! Yettel előfizetést ígér a hölgy, ha kell, többször is képes hívni a mobilodon, hogy megszerezze telon bemondva az adataidat, előnyös szerződést ígérve. Pl. 2. év hűséggel Yettel előfizetés, akár 20 % kedvezménnyel! Aztán néhány nap múlva a Főnix Futárszolgálat kihozza a készen megírt szerződést, ami nincs zárt borítékban, tehát a futár is el tudja olvasni! Már ez is gyanús! - Aztán kéri, hogy először írd alá a szállítólevelet, hogy sértetlenül átvetted a szállítmányt. De ha nincs zárt borítékban, akkor hogy lehet sértetlen, hisz bárki olvashatja, látja az adataidat! NAGYON GÁZ! - Majd mondja a futár, hogy írd alá a szerződést olvasatlanul, majd azt ő elviszi, te meg utánad verheted a falba a fejed, hogy OLVASATLANUL ALÁÍRTÁL EGY SZERZŐDÉST, AMI BÁRMIT TARTALMAZHAT! - VIGYÁZZATOK, MERT EZ EGY NAGY ÁTVERÉS, CSALÁS!!! - Mobilhívás innen jön: +36 1 510 0391

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.