Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614450432 / +3614450432

Nem teljes meggyőződéssel, de mégis igent mondtam a tanfolyamra. A csomagot is átvettem, kifizettem. Már aznap rájöttem, hogy kár volt, mert nincs hova bejelentkezni. Azonnal írtam emailt az ügyfélszolgálatuknak, hogy nem tudok belépni, hiteltelen az egész tanfolyam, kérem vissza a 21000 Ft-ot. Másnap válaszoltak, hogy 14 napon belül visszatérítik. Nem kérdeztek semmit. Pár nap múlva jött 2100 Ft, azaz a végéről lemaradt 1 nulla. Ekkor már pipa voltam. Megint írtam nekik. A válaszban azt írták, hogy elutalták az összeget, a nyugta azt mutatja 21000-et utaltak. Erre írtam, hogy nem érdekel a nyugtájuk, kérem vissza a különbözetet is. Majd meglepetésemre őszintén elnézést kért a nő és két nap múlva megkaptam a hiányzó 18900 Ft-ot is. Így végül is visszakaptam a pénzt + végeredményben tanultam is, igaz nem idegen nyelvet.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.