Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617010259 / +3617010259

Én prosztata gyullladásra rendeltem 20 db-os kapszulát, próbára, helyette 10 db-ot kaptam. Még szerencse, hogy csak próbálni akartam. az ára, mire ideért már jóval több volt. Erről a számról hivtak: 0617010259 Reklamáltam, válaszlevelükön ez állt: az YBT vállalat ügyfélszolgálati központja. +3617010259 (call back) -- igérték, hogy 14 munkanapon belül visszautalják a pénzt. Nem utaltak. Ujra reklamáltam. Válaszlevél helyett már egy olyan értesités jött, hogy nem tudta a rendszer továbbitani a levelet, mivel azt visszapattintották. Egy nagy csalás az egész, s főleg az idős korosztályt érinti, ahogy olvastam a hozzászólásokat.! Soha ne higgyetek az interneten csavargóknak. --- a feleségem már akkor mondta, hogy ez egy kamu cég, de én biztam bennük.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.