Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0619991617 / +3619991617

Valamikor a régmúltban megkeresett egy biztosító társaság egy ajánlattal, amit végül ne kértem. Akkor elmentettem azt a bp. - i telefonszámot, amiről megkerestek, - hiszen sosem lehet tudni! ... Hiszen hívhatnak még később és akkor majd tudjam ki az és fel akarom-e venni! Ez évekkel ezelőtt volt, de most pár hete elkezdtem hívásokat kapni erről az elmentett tel.számról! A hívás kb. 2 db kicsengésig tart, így esélyem nincs felvenni! Vissza nem hívom, mert ha akarnak tőlem v.mit, akkor keressenek! Hívnak is, kb. már naponta! Ezért blokkoltam a számot tiltottam a hívást. Így már nem csörög, viszont most meg folyamatosan SMS -ben kapom az értesítéseket a nem fogadott hívásokról! Továbbra is napi szinten hívogat! 7 - 8 másodpercig csörgetve. Így most megpróbálkozom annál a biztosítónál, és jelzem nekik, hogy nálam ők szerepelnek ehhez a tel.számhoz, ezért jó lenne ha ellenőriznék! - Ez már zaklatás!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.