Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617010259 / +3617010259

Körömgombára rendeltem Kereamint! Visszahívott egy hölgy, kedves volt, segítőkésznek tűnt! Megrendeltem az általa javasolt mennyiséget! Ma meg is hozta a futár, 43 500 Ft. Kibontom a csomagot, csak kettő tubus van benne ennyi pénzért! Már alapból átvertek, minimum 4 tubusnak kellett volna lennie! Most már rájöttem, hogy becsaptak! Jön az állítólagos 30 ml tartalmú tubus kinyitása, kiderül, csak kb. a fele mennyiség van benne! Becsaptak, sebaj hívom a számot, senki nem veszi fel! Akkor irány a rendőrség, megteszem a feljelentést! VIGYÁZZATOK, ne járjatok úgy mint én és sok más embertársam!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.