Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06304894589 / +36304894589

Csalók! Webáruházon keresztüli rendelés után, bő 1 óra múlva hívott egy , magát dr nőnek kiadó nő. Megerősítette a rendelést ( fájdalom csillapító krém volt. " Steplex") és felajánlott egy akciót. Küld még 2 ajándék krémet, ha azonnal fizetek. Ehhez elkérte a bankkártya adatait, az utaláshoz szükséges kóddal együtt.Nem adtam meg, bontottam a hívást. Pár óra múlva, vissza hívtuk( a TEK-nél dolgozó fiam) a számot. Egy " tipikus tesós" stílusú férfi vette fel. Fiam kérte a telefonhoz a " doktornőt". Erre azt mondta a férfi, hogy nem tudja ki, hogyan de biztos használták a telefonját. Állította, semmit sem tud. Majd zavartan azt mondta, ő ebből kimaradna és letette.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.