Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613666318 / +3613666318

A 0613666318 és a 0613666319-s számok az OTP Bank Fizetési monitoring osztályának a számai! Az ügyintézők nem mondhatják meg a nevüket, mert szám szerint vannak nyilvántartva! Természetesen óvatosságból nem folytattam le a beszélgetést, hanem az OTP általam ismert számán keresztül tisztáztam a hívás valódiságát! Az internet banki belépésemet korlátozták biztonsági okból! (Orosz IP címről volt belépési kísérlet ezt tudtam meg) Azt javasolták, hogy OTP fiókban zároltassam a fiókomat (ez nem érinti a számlákat és a kártyákat) és új szerződéssel kérjek új belépési belépési azonosítót! Végül is csak örülhetünk OTP háttér szolgáltatásának!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.