Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613113110 / +3613113110

Csonka Tibor néven bemutatkozott egy férfi, egyből azzal kezdte hogy a takarékbanktól hív és a számlámról egymás után 3 nagy összegű utalás történt, adategyeztetést kért. Közben erről a számról jött egy angol nyelvű SMS is egy belépési kóddal, ezt kérte volna hogy megadjam de nem tettem meg. Kértem, hogy mondjon valamilyen azonosítót, mondja meg hogy milyen székhelyű banktól hív, nem tudta megmondani. Kinyomtam. Hívtam a számlavezető bankom ügyintézőjét, hogy ellenőrizze már le a számlámat, de nem látott pénzmozgást. Ez a szám az Takarékbank hivatalos ügyfélszolgálata, este felhívtam, a hölgy rögzítette mint adatvédelmi incidenst. A csalók a netbankomba akartak bejutni. Adatszivárgás következtében jutottak hozzá a telefonszámomhoz. A netbank szolgáltatásomat ideiglenesen felfüggesztették, új felhasználót kell igényelnem a banktól.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.