Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614450092 / +3614450092

Engem március 7 én hívtak. A facebook-on jelent megy egy reklám, majd megadtam az elérhetőségem. Aznap fel is hívtak. Nagyon kedvesen tájékoztattak, gondolkodási időt nem hagytak, dönteni kellett. Mi baj lehet, 21000 ft-ot megér. A mai napig (márc. 14,) nem érkezett semmi csomag a belépéshez szükséges kóddal. Ma elkezdtem keresgélni a neten. Személyes Fejlődési Kurzus Akadémia névvel nem találtam tájékoztatót. Az itt leírtak alapján átverés lesz az egész. Én még nem fizettem ki a csomagot, de nem is fogom! Vigyázzon mindenki! Ennek majdnem bedőltem, pedig már sok próbálkozást olvastam, hogyan húznak ki emberekből pénzt. A hívás alatt nem lett gyanús, csak utána.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.