Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06707186877 / +36707186877

Üdv! Az immént hívtak engem is (2023.03.15): Juhász Dóra vagyok a Takarékbanktól, mondott valami tagszámot is,meg hogy rögzítik a hívást. Majd elkezdi mondani, hogy az előbb két gyanusnak ítélt utalást kezdeményeztek 150e és 120e értékben. Mondom annyi sajnos nincs a számlámon. Nem baj, attól még kezdeményeztek. Mondom neki, hogy de nem lehet úgy kezdeményezni,hogy nincs annyi pénz a számlán. Erre egy kis csönd után kérdezi, hogy most mit kacag. Mondtam neki, hogy nem kacagok és javasoltam neki, hogy keressen normális munkát, a lelkiismerete is is jobb lesz tőle. Majd kis csönd után letettem. Már ismertem ezt a csalást, szóval nem ért váratlanul, de amúgy sem vettem volna be a szövegét.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.