Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06709400700 / +36709400700

Én ma 13:55-kor kaptam erről a számról sms-t egy sikertelen vásárlásról 49.99 euróról, én semmilyen vásárlást nem indítottam, úgyhogy nem tudom mi lehet ez, szöveg is van hozzá: VDLUSER.CO,MT +44808 175 0 VDLUSER.CO és alatta a kártyaszámom utolsó 4 számjegye, holnap bemegyek az OTP-hez hogy magyarázzák el mi is ez, soha nem vásáoltam euróban ás nem is áll szándékomban, szerintem ennek semmi köze az OTP-hez inkább valami hekkerek lehetnek, csak honnan tudják a kártyám számát, sok itt a kárdés, ehhez hasonló miatt hagytam ott a K&H-t,csak ott sajnos sikerrel jártak és minden pénzem levették a kártyámról. a bank nem foglalkozott vele, a rendőrség sem, csak azt mondták hogy csalás áldozata lettem és váltsak bankot, akkor mentem az OTP-hez,, de amint látom az sem biztonságos

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.