Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613666319 / +3613666319

Enis szint ugy a Marketplacen szerettem volna eladni, be le is futottam a fox poszt e-mailbe. Elkedztem megadni az adatom de meg az este folyaman zaroltak a fiokom. Reggel viszont az otptol hivtak ezen a szamon +36 1 366 6319es szamon hogy lattak ez tortent es hogy letiltottak. Es hogy be kell mennem uj szerzodest kotnom. Tolem nem kert semilyen adatod ami kartyahoz kellenne. Ezek utan azert fel az ember utana neztem hogy biztos ez az szam ami az otphez tartozik, itt ugye tobben azt irjak tobben ez a kamu szam. Vissza is hivtam oket hogy meggyozodjek rola biztos otp Nekem egy no szolt bele es volt bemondo hang az elejen nem tudom hogy melyik szam a rossz akkor.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.