Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06703360159 / +36703360159

Sziasztok! Azt hiszem én lennék a következő a sorban. Aláírtuk a szerződést és elkérték az előleget. Az autóban ülve kicsit rákerestem a cégre és ezt találtam. Nekünk nagy szerencsénk volt, mert ti ezúton tájékoztattatok és még időben sikerült lépni. Két napig engedtük őket dolgozni, és az előttem írókhoz csatlakozva nekem sem felelt meg a munka minősége. Kivettek négy ablakot és úgy hagyták éjszakára az ingatlant, tele a teljes felújításhoz szükséges anyagokkal. A munka minősége olyan volt, hogy másnap a melléfalazott ablakot vissza kellett bontani. Másnap kérésünkre rendbe hozták. És jött az elszámolás, amiből levontuk az előleg árát és csak a különbözetet fizettük ki, nagy felháborodásukra. mi Így , még szerencsésen kiszálltunk a dologból mivel a munkát amit így kifizettem elvégezték. Ha segítség engem már más számon hívtak: 06703358927 és 06706385533 Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek aki itt figyelmeztetett. És minden jót kívánok.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.