Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616777235 / +3616777235

Ma hívott, először lift zene szólt úgy 2 másodpercig, majd kikapcsolt a zene és egy hangról idősebb (60 körüli) nő szólt bele: "Jó napot kívánok! ... vagyok és ... keresem" hivatalosnak tűnt, mivel ő is bemutatkozott, így én is, de nem engem keresett, így közöltem vele hogy nem engem keres, ő is mondta hogy "Ez esetben bocsánat, a téves hívásért. Köszönöm, viszont hallásra." Ami furcsa volt, hogy visszahallottam a hangom, ebből következtetek arra hogy nem kellett volna bemutatkozzak, de nem hiszem hogy bármi következménye lenne. Más oldalon írták hogy aki felveszi az magas telefonszámlát fog kapni, ha így lesz akkor leírom ide hogy mennyivel lett több. Viszont mindig felveszem az ilyen 1-es körzetű számokat. Egyszer volt hogy arra hivatkozva keresett engem valaki, hogy lejárt az autóbiztosításom, mivel nincs autóm így tovább húztam a beszélgetést, majd amikor diktálta, hogy milyen számlaszámra utaljam az összeget és rákérdeztem hogy az autó milyen néven is szerepel egyből letette, mert nem mutatkoztam be. Különben aktuális volt, mert munkaügyben hívtak a héten 1-es körzetszámmal, de jobb óvatosnak lenni az ilyenekkel.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.