Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617555253 / +3617555253

Ma hívott. Név szerint engem keresett. Bemutatkozott, nem értettem pontosan, de személynévnek tűnt, nem cégnévnek. Kissé vontatott, olyan "nem túl magas intelligenciaszintű" benyomást keltő, nem az a tipikus "jó dumájú profi marketinges", így gyanús. Kérdezte, kinél van lakásbiztosításom, mert a forduló előtt válthatnék. Mondtam, nem szeretnék. Aztán kérdezte, 64 év alatti vagyok, ugye? Valami balesetbiztosítást ajánlott. Mondtam, nem szeretnék semmilyen biztosítást. Aztán valami törvényi kötelezettségre hivatkozott, hogy mikhez kéne hozzájárulnom, hogy a továbbiakban kereshessenek marketingcéllal, mondtam, nem szeretnék. Aztán letette elköszönés nélkül (ilyet a marketingesek nem szoktak...).

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.