Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614888954 / +3614888954

Egy fiatalember hívott erről a számról ma, azt mondta OTP bankról hív, mert gyanús tranzakciót észleltek a számlaszámomról, 54 000 ft értékű átutalásról van szó, és hogy rögzítik a beszélgetést. Kérdezte, hogy én voltam-e. Mondtam, hogy nincs OTP-nél számlám, erre kérte, hogy mondjam hol van számlám, és átkapcsol az illetékes bankhoz. Erre mondtam, hogy majd én fölhívom a bankomat, és megkérdezem, mi ez az egész, és hogy várjon, mert én is felveszem a beszélgetést. Erre megszakította a beszélgetést. Már volt szerencsém ilyen fajta híváshoz, de akkor más telefonszámról hívtak, amelyről kiderült, hogy átverés. Legyenek óvatosak!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.