Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Vigyázat csalók ! Elsőként a csalók facebook oldalán jelezze azt, hogy ez csalás/átverés. Minél többen jelzik, annál hamarabb tiltja le a Facebook. https://www.facebook.com/profile.php?id=100045411765148 Saját maga is tegyen feljelentést a rendőrségen, mivel amíg a károsultak - vagyis ön - nem tesznek feljelentést semmi nem fog változni! Fontos tudni : Cégünknek semmi köze nincs ahhoz a szervezethez, amelynek ön fizetett. Cégünk, az Akadémia Nyelviskola Kft, egy hivatalosan bejegyezett, évek óta működő vállalkozás. Még a nevünk sem egyezik az utalványokat értékesítő szervezettel. Az Akadémia és a nyelvtanulás szavakra az internetes keresők az Akadémia Nyelviskola Kft-t jelenítik meg, ezért fordulnak tévesen hozzánk. Tisztelettel: Erős Attila Akadémia Nyelviskola Kft eros@akademianyelviskola.hu

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.