Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06303444241 / +36303444241

Ma kaptam én is SMS-t erről a számról (2023. 04. 06.). Intrum Zrt.-ként bemutatkozva, hogy keressem fel őket mert tartozásom van. Rögtön gyanúsnak éreztem a dolgot, mert 1., nincsen tartozásom senki és semmi felé, 2., miért SMS-ben keresnek ilyen üggyel, és miért én hívjam őket vissza? Az első gondolatom az volt hogy rákeresek a telefonszámra, és jól is tettem, mert megtaláltam ezt az oldalt és beigazolódhatott a gyanúm, hogy kamu az SMS. Eleve a szöveg is amilyen hibásan meg volt írva, már az is érdekes volt.... Mindenesetre vigyázzon mindenki és ne dőljön be az ilyeneknek, mindig utána kell nézni aztán pedig törölni az SMS-t és elfelejteni. :)

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.