Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0616333172 / +3616333172

Nemrég hívott (2023.04.07. 13:49). Gyanús volt, de felvettem, végighallgattam mert érdekelt, ki az a szemét, akinek van pofája ilyenkor telefonálni. Újabb eleme a kormánypropagandának. Választani lehet, hogy békepártiak (kormánypártiak) vagy baloldali háborúpártiak vagyunk. Ebből lesz majd az újabb óriásplakát kampány, tuti. Mediaworks csinálja, az Optimusz Kft. adta az elérhetőségemet. (csoda, h a végén ezt is bemondták). Azt is mondták, hogy le lehet valahogy iratkozni, de az Optimusz Kft. honlapján nincs lehetőség arra, hogy kivetessük az adatainkat az adatbázisukból. NAIH-hoz fordulok.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.