Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06304886330 / +36304886330

Engem egy kedves hölgy hívott, hogy az OTP biztonságtechnikai részlegétől keres, mert próbáltak utalni a számlámról 200 ezer ft - ot Szabó Zsolt néven található számlára, de ez a számla bűntetőeljárás miatt fent van a listájukon és ezért blokkolták az utalási kísérletet és azt szeretnék kérdezni, hogy én indítottam-e az utalást. Szabó Zsolt ellen adathalászat miatt folyik eljárás. Azt mondta, úgy látják, hogy az utalási kísérletet külföldről indították és hogy megadtam-e valami rokonomnak aki külföldön tartózkodik a belépési adataimat a netbankomba, erre feleltem, hogy nem. Azt mondta jegyzőkönyvet készítenek erről és törlik az utalást. Nem tűnt adathalászatnak, mert semmi számlámhoz kapcsolódó adatot nem kérdezett és a beszélgetés végén javasolta a belépési jelszavam megváltoztatását a netbankomban.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.