Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06305555526 / +36305555526

csakxszólok: egy sms küldőt is meg lehet hekkelni, ha csak egy kicsike bénaság is van benne. és mivel az sms küldés is lehet szolgáltatás, sajnos meg lehet hekkelni egy olyan céget is, ami az sms küldő szolgáltatón keresztül küldi az sms-eit. és akkor ha a rohadék elég visszafogott, és nem viszi túlzásba a mennyiségt, akkor képes elküldeni néhány sms-t, mire valaki észbe kap. és így is, de persze máshogy is, megtörténhet, hogy egy számról egyszer jött igazi sms, aztán meg nemigazi is jön ugyanonnan. ezért nagyon jó, ha mindenki, aki agyilag képes arra, hogy felismerjen egy kamu smst, nézze meg, hogy az adott számmal kapcsolatban van-e itt már figyelmeztetés, és ha nincs, akkor írjon ide figyelmeztetést.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.