Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Csalás az egész weboldal. Már az gyanús, hogy a telefonhívás után nem kaptam visszaigazoló emailt. Majd jött a futár egy borítékkal benne két kód. Megnyitottam, de egy rendkívül alacsony színvonalú, néhány funkció nem is működik. A telefonban azt az információt kaptam, hogy pénz visszafizetési garancia van 14 napon belül. Azonnal írtam emailt a megadott email címre, de az az email cím vagy nem létezik vagy nem működik, mert visszajött az email, hogy sikertelen kézbesítés. Amikor megkaptam a "csomagot" és rámentem a weboldalra, már gyanús volt, hogy semmilyen más elérhetőségük nincs csak egy email cím. Semmilyen információ nincs az oldalon. CSALÓK!!!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.