Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614453727 / +3614453727

A Natural Pharmaneuticals keres kb 8-10 különböző de 061445-tel kezdődő számokról. Rendeltem tőlük vitamint és azóta folyton keresnek. Már kértem őket a hívásban hogy ne hivogassanak. Utánanéztem hogy hogyan lehet leállítani az ilyen agresszív marketinget. Írni kell nekik , Email: panaszlevél Tisztelt P.N. Alulirott XY a . ..... telefonszám tulajdonosa panaszt teszek, mert a számomat hetente több mint 10 alkalommal hívogatják. Ezúton kérem hogy a számomat ne hívják többé! További bármilyen jellegű telefonos megkeresésükhöz nem járulok hozzá, bármilyen előzőleg tett hozzájárulásomat visszagonom. Kérem hogy a fent említett telefonszámomat az adatbázisukból törölni szíveskedjenek! Tehát megtiltok minden fajta megkeresést a fent említett telefonszámra. Ha továbbra is használják a telefonszámomat zaklatás miatt kénytelen leszek feljelentést tenni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.