Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0618001351 / +3618001351

Megnéztem a Személyes Fejlődési Kurzus Akadémia http://nyelv-akademia.eu/hu/app/#/login weboldalát a mai napon. A honlap valóban működik, 3 nyelvi szintet határoz meg. A szint kiválasztása után képeket(kártyákat)rövid angol mondatokat és azok kiejtését jelenít meg. Ezen mondatok fordítása sok esetben magyartalan, helytelen. Valószínűleg egy automatikus fordító alkalmazást használ. A 3 nyelvi szint semmiféle módszertant nem követ és az adott nyelvi szintnek nem megfelelő. A honlap, teszt menüpontot is tartalmaz, amely véletlenszerűen szavakat jelenít meg, 3 választós válasz lehetőséggel. A teszt semmilyen összefüggést nem mutat a feladatsorokkal. A Személyes Fejlődési Kurzus Akadémia http://nyelv-akademia.eu/hu/app/#/login weboldalon nincs feltüntetve a weboldalt működtető cég neve, adószáma, elérhetősége. Nem rendelkezik, minden oktatással foglalkozó intézménynek kötelező, FAR azonosítóval. Nincs megfelelő, magyar nyelvű, adatvédelmi tájékoztatója.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.