Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617555253 / +3617555253

Egy hölgy keresett, bemutatkozott, mondta milyen cégtől - amit meg se tudtam jegyezni. Pontosan tudta a nevemet is. - kérdehztem honnan ismerjük egymást ? mire Ő mondta- hogy milyen adatbázisokból szedik e neveket ... Voda, Yettel és a Telekomra hivatkozott be, s onnan mint marketing céllal kapnak adatokat (?) . A lakáshoz akart új biztosítást ajánlani, mivel nemsoká annak fordulója van. ( ezt meg telefonos cég nem tudhatja... csak pl. biztosító... vagy bank, ahol kötve van ! ) vagyis felettébb GYANÚS ! szóval mondtam ... nem élek ezzel a lehetőséggel . .... SZÓ nélkül ... letette a telefont !

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.