Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06206689155 / +36206689155

Felvételkor először csörgött, mintha én indítottam volna a hívást. Bemutatkoztam, majd azt mondta "pont Önt kerestem", tehát ő konkrétan a nevemet nem mondta el. Azt mondta, OTP-től hívott személyes tájékoztatás miatt, először személyes azonosításra lenne szükség. Kérdeztem milyen ügyben keres? Azt mondta nem mondhatja el, amíg nem azonosítom magam. Mondtam, hogy személyesen szeretném elintézni, melyik bankfiókba menjek be? Válasza az volt, hogy a személyazonosító adatok nem alkalmasak visszaélésre. (Tessék???) És hogy megadja a hívásazonosítót, amellyel könnyedén vissza tudom ellenőrizni, hogy valóban az OTP hívott, megmondja a születési évemet és folytassam a többivel, jó? (Ezzel jól elterelve a szót a hívásazonosítóról...) Mondtam, hogy mindenképp személyesen, egy bankfiókban szeretném kérni ezt az egyeztetést, milyen ügyben forduljak az ügyintézőhöz? Válasza az volt, hogy rendben, viszonthallásra. Nekem csalásnak tűnt.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.