Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06704358206 / +36704358206

Számlacsomagot váltottam az MKB-nál, ehhez adtak hitelkártyát. A Budapest Banktól ezen a számon hívott az ügyintéző hitelkártya aktiválás miatt (az elmúlt hetekben többször volt nem fogadott hívásom tőlük és amikor visszahívtam, az automata tájékoztatott, hogy majd ügyintéző keres). Név szerint keresett a hölgy és ledarálta a fontos tudnivalókat a kártya használatával kapcsolatos előnyöket. Aztán az ügyfél-beazonosításhoz személyes adataimat kérték (anyja neve; születési hely, idő; lakcím); megadtam nekik, majd mondta, hogy kapcsolja az automatát, ahol majd kétszer be kell pittyegnem egy pinkódot, amivel használni akarom a kártyát... nos megtettem...

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.