Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0617555253 / +3617555253

Tegnap esti órákban kétszer is hívtak erről a számról. nem vettem észre. Ma utána néztem a számnak ezen az oldalon, úgyhogy már épp le akartam tiltani, mikor hívott. Lakásbiztosítást akart ajánlani. Arra lett volna kíváncsi, hogy jelenleg kinél van kötve lakásbiztosításom és hogy mikor van a forduló mert előtte a kollégája majd megkeres. Mondtam, köszönöm nem szeretnék biztosítót váltani, erre erőszakoskodott, hogy ez nem erről szól. Erre kérdeztem, hogy egyébként honnan tudja a nevemet meg a telefonszámomat, az volt a válasz, hogy a Yettel adatbázisából, de ezt már elég ingerült hangnemben. El akartam kulturáltan köszönni tőle, de nagyon erőszakos volt, már majdnem rányomtam a végén a telefont. A biztosítási ügynökök erőszakosak azt már megszokhattuk, engem ebben a történetben az zavar, hogy állítólag a Yettel kiadta az adataimat! A neten a tudakozó nem adja ki a nevemet, telefonszámomat. Ma bemegyek a Yettelhez, mert tudomásom szerint nem egyeztem bele az adataim kiadásához. (mondjuk ezt igazolja az is, hogy a netes tudakozó nem ad ki találatot sem a nevemre címemre, sem a telefonszámomra).

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.