Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209400700 / +36209400700

Erről az sms-ről banki alkalmazást feltörni próbáló kódot küldenek. Az sms akkor érkezik a bank nevében, ami alatt a +36708811180-ról (korábban más számról) banki adategyeztetés címén kártyaadatokat próbálnak kicsalni név, lakcím, anyja neve, kérdéseket tesznek föl, majd elkérik a kártya hátlapján lévő biztonsági kódot az egyeztetéshez. Mindezt esetleg kártyaszám birtokában teszik, amelyet interneten találnak meg betörésekből nyilvánosságra kerülő bankkártya szám adatok között. A bank nem kéri az adataidat egyeztetés céljából, ha az hív föl. És csak akkor hív, ha újy kártyáért lehet menni.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.