Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


06209986356 / +36209986356

Sziasztok! Sajnos azt kell ,hogy mondjam én is beleestem abba a hibába hogy a telefonszámhoz tartozó Grand kupon webáruházból rendeltem, nem voltam itthon amikor megérkezett a rendelt fűkasza az öcsém vette át akinek elfelejtettem elmondani milyen gépet rendeltem tőlük igy kifizette az érezett árut! Ahogy hazaértem láttam ,hogy nem is azt kaptam amit redeltem egy gyengébb gépet ! Hívtam a telefonszámot de előfizető nincs hozzárendelve ,az ügyfélszolgálat aprilis 21- majus 2-ig nem elérhető ! Megírtam nekik a problémát de sajna a fentiek tudatában ,nem hiszem hogy visszaküldőm a gépet ,főleg ha nem fizetik vissza az árát !

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.