Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614888836 / +3614888836

Egy kicsit tájszólásos luvnya OTP-snek adta ki magát és valami kamu rizsával jött, hogy én utaltam valakinek Kecskemétre ennyit meg annyit, és szerintük valaki feltörte az ebankomat és ellopta a bejelentkezési adataimat. Elég harmatos próbálkozás, mivel nincs is otp számlám, ráadásul miután megpróbálta kihúzni belőlem, hogy mennyi van a számlán és van-e befektetési számlám (lehervasztottam, hogy 50e és nincs befektetés haha) gyorsan lerakta, hogy akkor azt javasolja változtassak jelszót :D Gondolom, ha benyögöm, hogy 5 milla, megpróbálja kihúzni a bejelentkezési adatokat Na mindegy, aki nem járatos ilyesmiben az vigyázzon.

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.