Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0614321056 / +3614321056

Ma kétszer hívtak de senki nem szólt bele. Mindkét alkalommal visszahívtam, egy automata hang szerint a számhoz nem tartozik előfizető. Mellettem ülő barátom kíváncsiságból saját telefonján kétszer felhívta a számot, neki is ugyanazt válaszolta az automata hang. Ellenőriztem a híváslistámat és megdöbbentő dolgot tapasztaltam: a fogadott hívások között kétszer szerepelt a szám, ami jogos. A tárcsázott hívások között viszont 4-szer szerepelt a szám, ami érthetetlen, hiszen én csak kétszer hívtam! Mindkét helyről rögtön kitöröltem a számot. Szerintem ez megérne a hatóságok részéről egy alapos kivizsgálást. Mindenki legyen nagyon óvatos!

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.