Hozzászólás Törlési Kérelem

Ha úgy véli ez a hozzászólás nem tükrözi a valóságot, vagy a telefonszám tulajdonosára vonatkozólag sértő szavakat tartalamaz, vagy esetleg Ön a szám tulajdonosa, és nem szeretné ha ez a hozzászólás megjelenne a telefonszáma alatt itt kérheti annak eltávolítását.


0613666319 / +3613666319

Sajnos egy marketplace eladással kapcsolatban húztak csőbe, egy gls emaillel. Új internetbankot regisztráltam, s azzal a lépéssel bejutottak az netbankomba, ahonnan utalásokat indítottak (hála az égnek megerősítő kód nélkül sikertelenül). A netbank regisztrációt követően hívtak erről a számról (06-1/366-6319) mint otp ügyintéző. Nem kértek adatot, figyelmeztettek hogy beléptek a netbankomba lengyelországi IP címről és felfüggesztették a számlám, amíg ezt nem tisztázzuk. Innen 1,5 órás help desk ügyintézés, majd 2 óra a rendőrkapitányságon, s másnap teljeskörű netbank és kártya ügyintézés az otp-nél (újabb 1,5 óra). Segítőkész volt mindenki. A tudakozótól lekértem a számot, és OTP Bank Nyrt-t hoz fel erre a telefonszámra. Ezt a help desk is megerősítette. Sokat tanultam az esetből, Soha nem léptem kétes oldalakra, linkekre.. most rövidzárlat lehetett mert mégis megtörtént. Saját nyomorúságos baklövésem miatt átértékeltem sok mindent. Pillanatok alatt megtörténik a baj :( Még ennél is körültekintőbbnek kell lennünk. Rendőrségen döbbentem meg, mennyire mindennapos ez az eset :(

Törlés oka:*


Sajnáljuk, de ez a böngésző nem támogatott vagy a JavaScript nincs bekapcsolva. Töltse le a Google Chrome vagy Mozilla FireFox böngészők egyikét.